Awilda Kauneushoitola
Bruno Vassari tuotteet | Pevonia tuotteet | Mosaic tuotteet | Style Lashes tuotteet
Google+
Mainoskone Oy
HOIDOT | HINNASTO
GALLERIA
TARJOUKSET
YHTEYSTIEDOT
TUOTTEET
Hoidot | Hinnasto
Kuvagalleria
Tarjoukset | Kampanjat
Tuotteet
Yhteystiedot
Bruno Vassari | Raisio Turku Naantali Lieto Masku Kaarina
BRUNO VASSARI - Tehokkailla tuotteilla huipputuloksia
 
Jo kolmenkymmenen vuoden ajan Bruno Vassari on pysytellyt alan kärjessä tehokkailla ja loistavia tuloksia antavilla tuotteilla ja hoidoilla. Brändin menestys perustuu äärimmäisen tehokkaisiin raaka-aineisiin sekä raaka-aineiden määrään. Brändi on valloittanut jo yli 47 maata ympäri maailmaa.
 
Jatkuvalla kehitys- ja tutkimustyöllä Bruno Vassari pystyy vastaamaan kauneudenhoitoalan markkinoiden kysyntään. Uusilla innovatiivisilla ja tehokkailla tuotteilla he pysyvät alansa kärjessä. Korkealaatuiset hoitolatuotteet antavat näkyviä ja tuntuvia tuloksia jo ensimmäisellä hoitokerralla. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle asiakkaalle sopivat hoitotuotteet myös kotihoitoon.
Pevonia | Raisio Turku Naantali Lieto Masku Kaarina
© Awilda Kauneushoitola
Awilda Kauneushoitola | Purokatu 2 H14, 21200 Raisio | 0401593663 | kirsikka@awilda.fi
PEVONIA - Innovatiivinen ja ylellinen spa-tuotesarja

Pevonia Botanica on yksi maailman tunnetuimpia spa-sarjoja ja se on käytössä ylellisimmissä spa- ja kylpyläkonsepteissa ympäri maailmaa. Sarja on kehitetty 90-luvun alkupuolella, kun maailmalla koettiin spa-brändien suurin nousu. Tuotteet hemmottelevat kaikkia aisteja samalla kun ne hoitavat kehoa ja ihoa. Eteeriset öljyt ja kasviuutteet luovat mietoja tuoksuelämyksiä, ja ylellisillä, uusimmalla teknologialla valmistetuilla hoitotuotteilla saavutetaan ainutlaatuisia ja tuloksellisia hoitotuloksia. Pevonian Botanican tuotteilla luodaan unohtumattomia spa-elämyksiä, aina uudelleen ja uudelleen.
 
Luonnon puhtaimmat raaka-aineet
yhdistettynä innovatiivisiin valmistusmenetelmiin antavat näkyviä tuloksia sekä unohtumattomia spa elämyksiä. Pevonialla on oma Go Green -ohjelma, joka takaa tuotteissa luonnon puhtaimmat raaka-aineen maalta ja merestä sekä sen, ettei tuotteita testata eläimillä. Pevonia myös ylläpitää luonnon herkkää tasapainoa käyttämällä pakkauksissaan kierrätettyjä ja biohajoavia materiaaleja.
Pevonia tuotteet kosmetiikka
Mosaic Nail Systems | Raisio Turku Naantali Lieto Masku Kaarina
Rakennekynnet teemme MOSAIC-tuotesarjalla

Mosaic on ammattilaisille tarkoitettu kynsituotesarja. Sarja on kehitetty Olesja Nikolenkon vankalla kokemuksella sekä ammattitaidolla. Kaikki tuotteet ovat monipuolisesti testattuja ennen lanseerausta monen kynsiammattilaisen toimesta. Sarjan tuotevalikoima täydentyy koko ajan ja uusia mielenkiintoisia tuotteita kehitetään ja lanseerataan. Sarja keskittyy tuotekehityksessä alan ammattilaisten toivomuksiin.
Edustamamme tuotesarjat
Ripsipidennyksiin käytämme LashLovers-tuotesarjaa

Ripsienpidennyksissä omiin ripsiin liimataan ripsikuituja, jolloin saadaan näyttävä lopputulos ilman ripsiväriä. Klassisissa ripsipidennyksissä käytetään yksittäisiä ripsikuituja, eli jokaiseen omaan ripseen liimataan yksi ripsikuitu. Volyymiripsissä käytetään uutta menetelmää, jossa yhteen omaan ripseen liimataan useampi ripsikuitu viuhkana. Menetelmä ei kuitenkaan rasita omia ripsiä enempää kuin klassiset, sillä volyymiripsikuidut ovat kolme kertaa ohuempia kuin klassiset ripsikuidut. Saat kohotetun ja tehostetun katseen ja olet upea 24h vuorokaudessa!
Facebook
LashLovers | Raisio Turku Naantali Lieto Masku Kaarina